Asszisztenseink

Dienes Bellók Zsuzsi
Dienes-Bellók Zsuzsanna

Dienes-Bellók Zsuzsanna vagyok. Pályafutásom a Rex Állatkórházban 1991-ben indult.
21 évig egy szuper csapat asszisztenseként dolgozhattam, mivel szakmába vágott, így munka vérvonalú német juhászt, (35 kölyök került ki a kezeim közül, melyek szinte mind őrző-védő szolgálatot láttak el, és külföldi versenyeken is az élbolyban végeztek),majd miniatűr bullterriert is tenyésztettem, jó eredményekkel.
Jelenleg egy kuvasz büszke tulajdonosa vagyok, ő menhelyi kutya. Ő Tenkes.
2012-ben életem új korszaka kezdődött, először kislányom, majd 2018-ban kisfiam is megszületett.
Az a megtiszteltetés ért, hogy 8 év kihagyás után, az új vezetőség úgy gondolta beillenék a csapatba, így a szakma „öregeként” újra munkába állok.
Bízom benne, hogy szakmai tudásommal erősíthetem a Rex új csapatát!

 

 

 

 

Baranyai Bernadett
Baranyai Bernadett

Kicsiként is nyilvánvaló volt, hogy jobban érdekelnek az állatok, mint a velem egykorúakat. Nem is volt kérdés, hogy olyan munkám lesz, ahol velük foglalkozhatok, hisz mellettük teljesen önmagam lehetek. Az asszisztensi képzést 2021-ben az Állatorvostudományi Egyetemen végeztem el, a Rex kisállatrendelőben 2023 elejétől találkozhatnak velem a gazdik. Jelenleg három kutya, egy macska, két tengerimalac gazdija vagyok, de ez a létszám bármikor nőhet! Szabadidőmben szeretek kirándulni, túrázni, élményeket gyűjteni a kis állatkáimmal.

 

 

Balla Míra
Balla Míra

Gyerekkorom óta tudom, hogy állatokkal szeretnék foglalkozni, ezért a gimnázium elvégzése után egyből el is végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen a kisállatgyógyászati asszisztensi képzést. Célom, hogy egy nap én is állatorvos legyek, illetve a tengerbiológia is nagyon érdekel. Egy francia bulldog boldog gazdija vagyok, akivel nagyon sokat kirándulunk és játszunk. Szabadidőmben nagyon szeretek olvasni, lovagolni és barátokkal lenni.