Rendelőink

1046 Lakkozó u. 13
Tel: (+36-1) 380-7861
H-P: 8-12, 16-20
SZ-V: 9-12
1046 Székes u. 1
Tel: (+36-1) 230-3940
H-P: 13-18
Patika és gazdibolt
1046 Székes u. 1
Tel: (+36-1) 230-3940
H-P: 10-18

JELENTKEZEM ONLINE
REX EGÉSZSÉGPAJZS PROGRAM
A Rex Egészségpajzs Program egy havidíjas rendszerű egészségmegőrző program, amely bármilyen életkorú kutya, macska vagy nyúl szakszerű és költségkímélő állatorvosi ellátását kínálja.
Miért célszerű megelőzni a váratlan kiadásokat?
A négylábú családtag hatalmas öröm, de egyben nagy felelősség is. Hosszú, boldog, egészséges életet csak rendszeres állatorvosi ellátás és ellenőrzés mellett tud biztosítani kedvencének.
Védőoltásokra, féreghajtóra, kullancs és bolha elleni védelemre egész évben szükség van, de egy váratlan betegség bármikor felboríthatja a harmóniát. Ilyenkor a vizsgálatok és kezelések költsége akár a több tízezer forintra is rúghat. Sok embernek egy ilyen váratlan kiadás komoly gondot jelent. A rutinszerű alapellátás mellett ilyen kritikus helyzetben kínál megoldást a Rex Egészségpajzs, mivel a havidíjas előfizetés keretén belül a csomag részét képező vizsgálatok nem jelentenek plusz költséget. Ráadásul a programhoz csatlakozók ingyenes Rex Törzsgazdi Kártyát is kapnak, így ha nálunk vásárol, jelentős összeget spórolhat a törzsgazdiknak kínált kedvezményes szolgáltatások igénybevételekor.
Biztosítsa magát a váratlan pénzkiadásoktól, ajándékozza meg kedvencét hosszantartó egészséggel, és gyűjtse a pontokat vásárlásaival, hogy mi további kedvezményekkel kedveskedhessünk Önnek.
Hogyan lehet az Egészségpajzs és Törzsgazdi programban részt venni? 
Amennyiben felkeltette érdeklődését a Rex Egészségpajzs Program vagy ingyenes Rex Törzsgazdi Kártyát szeretne igényelni, kérjük jelezze a Rex Kisállatrendelők munkatársainak.
ÓVJA MEG KEDVENCÉT A BAJTÓL! TARTSON PAJZSOT NÉGYLÁBÚ CSALÁDTAGJA ELÉ AZ EGÉSZ ÉV FOLYAMÁN!

További részletekért kattintson az alábbi gombok valamelyikére!
JELENTKEZEM A REX EGÉSZSÉGPAJZS PROGRAMRA ONLINE
MIÉRT ÉRDEMES A REX EGÉSZSÉGPAJZS HAVIDÍJAS EGÉSZSÉGVÉDELMI PROGRAMOT VÁLASZTANI?
  • Tartalmazza a szükséges éves védőoltásokat, valamint az egészségvédelmi szűrővizsgálatokat.
  • Kedvezményesen juthat hozzá rendelőnk egyes szolgáltatásaihoz és termékeihez.
  • A diagnosztikai vizsgálatok felhasználhatók egy váratlan betegség esetén is.
  • Ha betegség miatt nem használta fel az adott vizsgálatokat, akkor azok szűrővizsgálatként kerülnek elvégzésre.
  • A parazitavizsgálattal az emberre is veszélyes élősködők ugyancsak kimutathatók, így nem csak kedvence, hanem az Ön és családja egészségére is vigyázni tudunk.
  • A hazánkban is egyre nagyobb veszélyt jelentő szívférgesség szűrését is a programok részévé tettük. A vizsgálatot mikroszkóppal és laborteszttel is elvégezzük.