Patika - Gazdibolt
1046 Székes u. 1
Tel: (+36-1) 230-3940
H-P: 10-18

Hírlevél

 

Újdonság a Rex Patika és Gazdibolt polcain!

Veterinary HPM - ragadozók igényeihez igazodva

A Veterinary HPM egy új generációs állateledel, mely ’alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmával, tökéletesen illeszkedik a ragadozó állatok igényeihez. Takarmányozási profiljának és az összetevők gondos kiválasztásának köszönhetően a Veterinary HPM  teljes mértékben biztosítja a kutyák és macskák jó kondíciójának megőrzését.
Minden Veterinary HPM termék külön profillal rendelkezik, igazodva az állat különleges állapotához (pld ivartalanított), érzékenységéhez, korához és életmódjához
 
 
Magas állati fehérje tartalmon alapuló receptúrája miatt a kutyák és macskák ösztönösen választják. A Veterinary HPM termékek elsőszámú összetevője a sertés és baromfi. Minden állati eredetű fehérje Európából (túlnyomó részt Franciaországból) származik.
A jó minőségű, állati fehérjét foszforkötővel (chitosan) kombinálva számottevően emelhető a fehérjetartalom összetétele, alacsonyan tartva a kalcium- és foszforbevitelt, ennek köszönhetően idősödő állatoknál is emelhetjük a fehérjebevitelt a kondíció és az immunrendszer funkcióinak megőrzése érdekében. Az alacsony foszforszint (0,7%) nem károsítja a veséket.
 

Herbax® - Egészséges fogak a természet erejével

Herbax® = természetes fogápolás kutyáknak és macskáknak! Használata egyszerű: a tubusból közvetlenül a fogínyre vagy a szájüregbe kell nyomni.
 
 
A Herbax® olyan speciális kis tisztítószemcséket tartalmaz, amelyek a nyelv mozgásával végzik el a szájüreg tisztítását és ezzel jön létre a fogak finom mechanikai tisztítása. A tisztítószemcsék polifoszfátottartalmaznak, ezért a Herbax® nemcsak a használat közben, de utána is tisztítja és védi a fogakat. A lerakódások eltávolításával csökken a fogkő kialakulásának lehetősége.
Fahéj-, petrezselyem- és eukaliptuszból származó válogatott növényi olajakat tartalmaz. Ezek a növények jól ismertek antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásukról, például a fahéjból származó eugenolt az emberek szájápolásban is alkalmazzák. Kellemes mellékhatása, hogy természetesen friss leheletet biztosít.
A Herbax®-ot naponta egyszer, evés után kell az állat fogínyére vagy szájüregébe kenni. Azon kivételes esetben, ahol az állat ezt nem tolerálja, alternatív megoldásként a Herbax® az eledelbe is keverhető.