Állatorvosaink

Jerzsele Ákos

Jerzsele Ákos

Dr Jerzsele Ákos 2004-ben szerezte állatorvos-doktori diplomáját, majd végzését követően az Állatorvostudományi Egyetem munkatásra lett. Ezzel párhuzamosan a Rex állatkórházban kezdte meg klinikai munkáját. 2009-ben szerezte meg Ph.D. fokozatát, 2011-ben pedig kisállatgyógyász-klinikus szakállatorvosi címét. Klinikai munkája során jártasságot szerzett az állatorvosi belgyógyászat több szakterületén, különös tekintettel a bőrgyógyászatban és a szívférgesség kezelésében. 2018-tól az Állatorvostudományi Egyetem Gyógyszertani és Méregtani Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense, továbbá az Egyetem tudományos-kutatási rektorhelyettese.

Csereklye Nóra

Csereklye Nóra

2018-ban végeztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen, summa cum laude minősítéssel. TDK- és egyben szakdolgozatomat a lószemészetben alkalmazható fájdalomcsillapító módszerekről írtam.
Hogy mi lesz a hivatásom, már óvodás koromban eldőlt, lelkesedésem az állatok gyógyítása terén pedig az idő múlásával csak fokozódott. Gimnazista korom óta sokat segédkeztem állatorvosi rendelőben, a diploma megszerzése óta pedig a Rex Állatkórház csapatát erősítem. A dolgos mindennapokon a belgyógyászati esetek ellátása mellett az aneszteziológia területén, illetve a szívférges ebek gyógykezelésében vállalok tevékeny részt.
Három kutya és egy ló színesíti az életemet, szabadidőmben sokat lovagolok a Dunakanyar varázslatos tájain, szívesen járom a természetet vagy olvasok egy kalandregényt.
Tudásomat a belgyógyászat szerteágazó világában szeretném tovább bővíteni, célom pedig továbbra is, hogy a pácienseknek és gazdáiknak a legjobb tudásom szerint segítsek.

Annus Kata

Annus Kata

2014-ben szereztem diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Tanulmányaim alatt külföldi klinikákon (Bécs, München, Zágráb) is lehetőségem volt tapasztalatot szerezni a kisállatgyógyászat terén.
Végzés után dolgoztam nagy forgalmú budapesti kisállatkórházban majd kisállat rendelőkben is.
Érdeklődési területem a kutyák, macskák belgyógyászata és sebészete.
Szabadidőmben szeretek a természetben lenni, a kutyámmal kirándulni, és világot látni.

Donka Melinda

Donka Melinda

5 éves korom óta tudom, hogy állatorvos szeretnék lenni, ekkor került ugyanis családunkba egy tüneményes briard szuka kölyök. A lelkesedés nem hagyott alább, 10. születésnapomra a Háziállatok tájanatómiája című könyvet kértem szüleimtől (ebből később tényleg tanultam, még jó, hogy az anatómia nem egy változékony tudományág 2003-ban felvételt nyertem az Állatorvostudományi Egyetem állatorvos szakára, ahol 2008-ban szereztem meg állatorvos-doktor diplomámat. Volt szerencsém kétszer egy hónapot eltölteni ösztöndíjjal a Bécsi Állatorvosi Egyetem belgyógyászati, majd onkológiai osztályán.

Gimnazista koromtól fogva látogattam egy csepeli állatorvosi klinikát (Csepeli Állategészségügyi Centrum), hogy minél több gyakorlati tudásra tegyek szert, diplomám kézhezvétele után pedig itt helyezkedtem el állatorvosként. 2013 márciusában kezdtem dolgozni a Primavet Állatklinika csapatában, ahol kiemelt területem a belgyógyászat és az egzotikus állatok gyógyászata lett. Rendszeresen részt veszek hazai konferenciákon, 2018-ban praxismenedzser szakállatorvos másoddiplomát szereztem, 2022-ben pedig az egzotikus állatok gyógyászatának szakállatorvosi diplomáját vehetem át.

2020 novemberétől veszek részt aktívan a Rex Kisállatrendelő életében.

Kisgyermek koromtól állatok között lehetek, ez most sincs másképp, négy macskával, egy nyúllal osztjuk meg lakhelyünket. Ez azért különösen fontos, mert 5 éves kisfiamnak és 3 éves kislányomnak is célom átadni az állatok szeretetét és tiszteletét.

 

Tóth Márton

Tóth Márton

Már egész fiatalon eldöntöttem, hogy állatorvos leszek, ez az álmom 2020. februárjában teljesült be, mikor állatorvos doktori diplomát szereztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen.
Az egyetemi évek alatt tagja voltam a Tudományos Diákkörnek, kutatásom során a kutyák gyomor- és bélrendszerét érintő, vírusos megbetegedéseket vizsgáltam.
Tanulmányaim alatt több rendelőben és állatorvos mellett végeztem önkéntes munkát, és már ezen idő alatt is sok tapasztalattal lettem gazdagabb.
Végzés után egy budapesti nagy forgalmú rendelőben kezdtem el dolgozni, ahol az ambuláns betegellátás mellett sok lehetőségem volt sebészettel is foglalkozni.
Fő érdeklődési területem a kisállatok sebészete, radiológia valamint az ortopédia.
A csapat új tagjaként remélem, az általános betegellátás mellett, ezeken a területeken is kamatoztathatom és bővíthetem az eddig megszerzett tudásom, tapasztalatom.
Szabadidőmben szívesen lovagolok, túrázok vagy kutyázok, ideális esetben ezeket akár egy program keretén belül.