Asszisztenseink

Lukács Adrienn

Lukács Adrienn

Lukács Adrienn vagyok, a Rex állatkórház asszisztense. Humán egészségügyi végzettségem ellenére egy csodás lehetőség folytán 19 évesen kezdtem dolgozni asszisztensként a rendelőben. Immáron 26 éve kisebb megszakításokkal űzhetem ezt a csodás szakmát. Gyermekkorom óta szeretem az állatokat és minden érdekel, ami velük kapcsolatos. 15 éve mint tenyésztő is jelen vagyok. Francia Bulldogokat tenyésztettem majd Boston Terriereket tenyésztek ma is. Világkiállításon és Európa kiállításokon is eredményesen szerepeltünk, ami nagy elismerés. A szakmámban is törekszem a sikerekre, ebben segít a nagyszerű orvos csapat is, akikre szakmailag és emberileg is mindig számíthattam. Az egyik legnagyobb öröm az életben, ha egy ember azt a munkát végezheti, amit szeret . Szerencsés vagyok.

Dienes Bellók Zsuzsi

Dienes-Bellók Zsuzsanna

Dienes-Bellók Zsuzsanna vagyok. Pályafutásom a Rex Állatkórházban 1991-ben indult.
21 évig egy szuper csapat asszisztenseként dolgozhattam, mivel szakmába vágott, így munka vérvonalú német juhászt, (35 kölyök került ki a kezeim közül, melyek szinte mind őrző-védő szolgálatot láttak el, és külföldi versenyeken is az élbolyban végeztek),majd miniatűr bullterriert is tenyésztettem, jó eredményekkel.
Jelenleg egy kuvasz büszke tulajdonosa vagyok, ő menhelyi kutya. Ő Tenkes.
2012-ben életem új korszaka kezdődött, először kislányom, majd 2018-ban kisfiam is megszületett.
Az a megtiszteltetés ért, hogy 8 év kihagyás után, az új vezetőség úgy gondolta beillenék a csapatba, így a szakma „öregeként” újra munkába állok.
Bízom benne, hogy szakmai tudásommal erősíthetem a Rex új csapatát!

Szilágyi Gabriella

Szilágyi Gabriella

Szilágyi Gabriella vagyok.
Az elmúlt 10 évben emberekkel foglalkoztam, most pedig azt csinálhatom, amit még jobban szeretek: állatokkal ÉS emberekkel foglalkozhatok. Idén ősszel kezdtem el a Rex Állatkórházban asszisztensként dolgozni. Mindig is érdekelt az állatorvosi rendelőkben folyó munka, nagyon szép szakmának tartom. Éppen ezért, bár végzettségemet illetően más típusú munkát végeztem, 2020 elején végre beiratkoztam egy állatorvosi asszisztens képzésre, amit nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel csináltam végig.
2020 júniusában, sikeres bizonyítványt szereztem belőle és dolgozni kezdtem az Állatorvostudományi Egyetem Szülészeti Tanszékén. Itt nagyon sok mindent megtanultam, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok a volt munkatársaimnak. Azonban szerettem volna egy családiasabb, kisebb rendelőben dolgozni. Így találtam rá végül a Rexre, amiről azt gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy itt dolgozhatok. Kedvesség, segítőkészség és empatikusság jellemez, amit megfelelő szaktudással igyekszek ötvözni.
Egy örökbefogadott kutyus és két talált cica gazdája vagyok, de valamennyi kisállat sorsát a szívemen viselem