Asszisztenseink

Lukács Adrienn

Lukács Adrienn

Lukács Adrienn vagyok, a Rex állatkórház asszisztense. Humán egészségügyi végzettségem ellenére egy csodás lehetőség folytán 19 évesen kezdtem dolgozni asszisztensként a rendelőben. Immáron 26 éve kisebb megszakításokkal űzhetem ezt a csodás szakmát. Gyermekkorom óta szeretem az állatokat és minden érdekel, ami velük kapcsolatos. 15 éve mint tenyésztő is jelen vagyok. Francia Bulldogokat tenyésztettem majd Boston Terriereket tenyésztek ma is. Világkiállításon és Európa kiállításokon is eredményesen szerepeltünk, ami nagy elismerés. A szakmámban is törekszem a sikerekre, ebben segít a nagyszerű orvos csapat is, akikre szakmailag és emberileg is mindig számíthattam. Az egyik legnagyobb öröm az életben, ha egy ember azt a munkát végezheti, amit szeret . Szerencsés vagyok.

Dienes Bellók Zsuzsi

Dienes-Bellók Zsuzsanna

Dienes-Bellók Zsuzsanna vagyok. Pályafutásom a Rex Állatkórházban 1991-ben indult.
21 évig egy szuper csapat asszisztenseként dolgozhattam, mivel szakmába vágott, így munka vérvonalú német juhászt, (35 kölyök került ki a kezeim közül, melyek szinte mind őrző-védő szolgálatot láttak el, és külföldi versenyeken is az élbolyban végeztek),majd miniatűr bullterriert is tenyésztettem, jó eredményekkel.
Jelenleg egy kuvasz büszke tulajdonosa vagyok, ő menhelyi kutya. Ő Tenkes.
2012-ben életem új korszaka kezdődött, először kislányom, majd 2018-ban kisfiam is megszületett.
Az a megtiszteltetés ért, hogy 8 év kihagyás után, az új vezetőség úgy gondolta beillenék a csapatba, így a szakma „öregeként” újra munkába állok.
Bízom benne, hogy szakmai tudásommal erősíthetem a Rex új csapatát!

 

Hortobágyi Henrietta

 Hortobágyi Henrietta vagyok. Mindig is közel álltak hozzám az állatok, és egészen kicsi koromtól kezdve tudtam, hogy velük szeretnék hivatás-szerűen foglalkozni. Leányfalun élek, jelenleg is négy kutya tartozik a családhoz. Három éves korom óta lovagolok. 2019 decemberében végeztem a Szent István Egyetemen természetvédelmi mérnökként. Szakmán belül nem szerettem volna elhelyezkedni, kevés a lehetőség, és egyik sem igazán állat-központú. Már a szakmai gyakorlatom és a szakdolgozatom is a Fővárosi Állat- és Növénykerthez fűződött, így az egyetem után ide vágytam menni dolgozni, emberszabású majmokhoz. Pár hónap után munkahelyet váltottam, 2020 májusa óta vagyok állatorvosi asszisztens. Állatorvosi rendelőben dolgozni sokszor kihívást jelent. Lelkileg helyt kell állni a nehézségeknél, a kisállatok mellett szinte ugyanolyan fontos a gazdikra való odafigyelés. Kulcsfontosságú a kommunikáció a dolgozók és a tulajdonos között, egyrészt a beteg állapotának felmérése miatt, másrészt mindig kellő empátiával és kedvességgel kell a gazdikhoz állni, hiszen mi lenne ijesztőbb annál, mikor kedvencünkkel valami baj van? Őszintén remélem, hogy a szakmában tölthetem az időmet még nagyon-nagyon sokáig, szeretem minden örömével és nehézségével együtt!