Járványügyi tájékoztató

Kedves Gazdik!

Rendelőnk egyelőre változatlan nyitva tartással várja betegeit este nyolcig. 

Kérjük, hogy mindannyiunk egészsége védelmében a további néhány pontot tartsák be:

Rendelőnkbe érkezés előtt foglaljanak időpontot telefonon a (061)-306-7861-es számon, vagy közvetlenül honlapunkon:
https://www.rexrendelo.hu
Sürgős esetben kérjük, telefonon érdeklődjenek kollégáinknál az ellátás menetéről. 

Kérjük, hogy rendelőnket maszkban látogassák és belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékot, ami a bejárati ajtó mellett, jobb oldalon található. 

Kérjük, hogy állatával egyedül érkezzen. Ha betegség tüneteit érzékeli magán, kérjük, inkább más hozza el kedvencét. Ilyen esetben a tulajdonossal telefonon felvesszük a kapcsolatot a kórelőzménnyel kapcsolatos esetleges kérdés esetén.

A várakozás és a vizsgálat ideje alatt, kérjük, hogy tartsanak megfelelő távolságot (1.5 méter), mind a többi várakozótól, mind állatorvosainktól, asszisztenseinktől. Ha az időjárás megengedi, kérjük, várakozzanak a rendelő előtt, szabad levegőn. 

Természetesen a kezelésről állatorvosi pecséttel ellátott és aláírt kórlapot adunk, mint mindig. Ha a tulajdonos este nyolc óra után kényszerül hazaérni a kezelést követően, reméljük, hogy ez megfelelő igazolás egy felmerülő igazoltatás során (bár erre a Kormányrendelet nem tér ki).
Bármilyen kérdés esetén keressék rendelőnket telefonon, emailben (info@rexrendelo.hu), illetve a honlapon megtalálható Állatorvos válaszol rovatban. 

Vigyázzunk egymásra!