Rendelőink

1046 Lakkozó u. 13
Tel: (+36-1) 380-7861
H-P: 8-12, 16-20
SZ-V: 9-12
1046 Székes u. 1
Tel: (+36-1) 230-3940
H-P: 13-18
Patika és gazdibolt
1046 Székes u. 1
Tel: (+36-1) 230-3940
H-P: 10-18

MUNKATÁRSAINK
Állatorvosi rendelőink állatorvosai Dr. Király Péter, Dr. Csereklye Nóra, valamint Dr. Jerzsele Ákos.
Király doktor közel húsz éve a bőrgyógyászatra specializálódott, Jerzsele doktor pedig a belgyógyászat és toxikológia területén szerzett szakmai tapasztalatait kamatoztatja rendelőinkben. 
Dr. Király Péter az USA-ban és Angliában dolgozott, az itt szerzett tapasztalatokat rendelőink mindennapi gyakorlatába is felhasználjuk. A kisállatpraxisban eltöltött évtizedek rengeteg tapasztalattal szolgáltak asszisztenseink részére is, akik mindennapi rutinfeladatok elvégzésén túl részt vesznek a laboratóriumi, diagnosztikai és felvilágosító munkában is
.
Dr. Király Péter
Vezető állatorvos
1989-ben végzett az Állatorvos-tudományi Egyetemen, 2000-ben kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szerzett. Angol nyelvből felső fokú mezőgazdasági és élelmezésügyi szakmai nyelvi anyaggal bővített állami nyelvvizsgát szerzett. Egyetemi évei alatt egy amerikai kisállatklinikán dolgozott, majd a diploma megszerzése után a Budai Kisállatklinika, munkatársa lett.
1990 óta az általa alapított Rex kisállatrendelők vezetõ állatorvosa.
Közel 5 éven át a Masterfoods Hungary Bt. állatorvos tanácsadója, majd a Pet Food Institute szóvivője volt.
Az 1992-ben létrejött Rex Kutyaotthon Alapítvány ( www.rex.hu ) alapítója, és az alapítvány által működtetett Budapesti Állat- és Természetvédelmi Élménypark (rövid nevén Állatsziget) megálmodója. Éveken át az Állatvédelmi Világszövetség magyarországi képviselõje volt, jelenleg a Magyar Állatvédõ és Természetbarát Szövetség vezetõségi tagja. Számos hazai és külföldi állatorvosi és állatvédelmi szakmai továbbképzés szervezője és előadója, valamint a Rex Alapítvány által diákok állatvédelmi nevelésére használt oktatóprogram kidolgozója. 1999-ben a Junior Chamber Magyarország által meghirdetett „Tíz kiemelkedő fiatal” versenyének helyezettje volt, 2004-ben Újpest Önkormányzata 2000-ben Újpest díjjal tüntette ki.
Dr. Csereklye Nóra
Állatorvos

 

2018-ban végeztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen, summa cum laude minősítéssel. TDK- és egyben szakdolgozatomat a lószemészetben alkalmazható fájdalomcsillapító módszerekről írtam. Gimnazista és egyetemi éveim alatt sok időt töltöttem a lakóhelyemen található kisállatorvosi rendelőben, valamint az egyetemi lóklinikán önkéntes ügyeleteket vállaltam. Az utolsó szemeszterben gyakorlatomat az Állatorvostudományi Egyetem belgyógyászati klinikáján, illetve a Klapka Állategészségügyi Központban végeztem. 
Szabadidőmben egy ló, illetve három eb segíti a minőségi kikapcsolódást a varázslatos Dunakanyarban.
Hogy mi lesz a hivatásom, már óvodás koromban eldőlt, lelkesedésem az állatok gyógyítása terén pedig a diploma megszerzésével csak fokozódott, hiszen egy nagy álmom vált valóra, amit minden nap élvezet élni és minden nap egy újabb alkalom a tanulásra. Tudásomat a belgyógyászat szerteágazó területein szeretném tovább bővíteni annak érdekében, ami eddig is célom volt, hogy a legjobb tudásom szerint segíthessek.
 
 
 
 
Dr. Jerzsele Ákos
Állatorvos
2004-ben végzett a Szent István Egyetem Állatorvos Tudományi Karán.
Alap diplomáját 2009-ben PhD fokozattal, majd 2010-ben Kisállatgyógyász Szakállatorvos kiegészítéssel bővítette.
Jerzsele doktor szakterülete a bőrgyógyászat, valamint a gyógyszertan és toxikológia.
 
 
Dr. Bekő Csaba emlékére
Állatorvos
Dr. Bekő Csaba, állatorvos a kezdetétől, 18 esztendőn át volt a Káposztásmegyeri kisállatrendelők munkatársa. Szakmai felkészültségével, szorgalmával, emberségével kivívta a munkatársak és a gazdik őszinte elismerését és szeretetét. Szeretett barátunk és kiváló kollégánk életének 45. évében 2008. augusztus 27-én tragikus hirtelenséggel, szívinfarktusban hunyt el. Értelmetlen halála pótolhatatlan veszteséget jelent mindannyiunk számára.