Rendelőink

1046 Lakkozó u. 13
Tel: (+36-1) 380-7861
H-P: 8-12, 16-20
SZ-V: 9-12
1046 Székes u. 1
Tel: (+36-1) 230-3940
H-P: 13-18

SZOLGÁLTATÁSAINK
Rendelőink számos szolgáltatást nyújtanak, kezdve az egyszerű védőoltásoktól a a geriátriai kivizsgálásokig. Lakkozó utcai rendelőnk egy jól felszerelt műtővel is rendelkezik, így komolyabb sebészeti és szülészeti beavatkozásokat is szakszerű körülmények között tudjuk végrehajtani. A laboratóriumi vizsgálatok sem jelentenek gondot, hiszen az erre alkalmas felszerelés is rendelekezésünkre áll, így az alapvető méréseket a helyszínen is el tudjuk végezni. Bőrgyógyászati szakrendelésünk színvonala kimagasló, melyet nem csak a hazai, de nyugat-európai és Egyesült Államok beli tapasztalatokkal is gazdagítottunk. Bátran állíthatjuk, ez rendelőink specialitása..
Védőoltások
Az első oltások adta védelmet az oltás megismétlésével erősítjük meg, ezért fontos az oltási program pontos betartása. A szervezet védekező rendszerének a megfelelő válaszhoz időre van szüksége, ezért célszerű az oltásokat kéthetes időközönként beadatni.
Microchip és Állatútlevél
Kedvencei nem kaphatnak személyi igazolványt és lakcímkártyát, biztonságos egyedi azonosításukra azonban mégis van lehetőség. Évtizedek óta, világszerte elterjedt, és immár hazánkban is kötelező az ebek ún. mikrochippel történő megjelölése. A mikrochip egy rizsszemnyi elektronikus azonosító eszköz.
Belgyógyászat
A részletes kórelőzmény és alapos fizikális vizsgálatok tükrében a eseteinket, szakmailag jól felkészült állatorvosaink diagnosztizálják. Ha kiegészítő belgyógyászati vizsgálatokra van szükség, rendelőnk magas fokú műszerezettsége lehetővé teszi, hogy gyorsan, teljes és pontos diagnózist állíthassunk fel.
Bőrgyógyászat
Ha egy kis kedvenc vakaródzik, hullik a szőre, korpás, sebes a bőre, gyakran nem is olyan egyszerű kideríteni az okát. a bőrbetegségek diagnosztikájának és gyógykezelési lehetőségeinek végeláthatatlan útvesztőjében, jobb ha a kedves gazdi szakemberre bízza kedvencét.
Sebészet
Lágyszervi műtőblokkban az egyszerűbb sebészeti beavatkozások mellett a hasi és mellkasi műtétek teljes skálája, plasztikai beavatkozások is megtalálhatók a műtéti repertoárban. Széles műszeres felszereltséggel és nagy tapasztalattl rendelkezünk.
Röntgen és Ultrahang
A röntgenvizsgálatok során a csontok illetve a röntgennel vizsgálható hasi és mellkasi szervek betegségeit állapíthatjuk meg. Ultrahang készülékünknek leggyakrabban a vemhességdiagnosztika, valamint belgyógyászati elváltozások feltérképezése során vesszük hasznát.
Fogászat
Rendelőinkben az angolszász országokban alkalmazott fogászati protokollok figyelembevételével az utóbbi években sajátos fogorvosi gyakorlatot vezettünk be. Valamennyi vizsgálat során nagy hangsúlyt fektetünk a fogazat állapotának meghatározására.
Geriátria
Az idő előrehaladtával, hasonlóan az emberhez jelentősen megnő bizonyos betegségek, problémák előfordulásának gyakorisága. Lényeges, hogy ezeket minél korábban felismerjük és kezeljük, mert így jelentősen meghosszabbíthatjuk kedvenceink életét.
Laborvizsgálatok
Lakkozó utcai rendelőnkben a humán ellátás szintjének megfelelő laboratóriumi vizsgálatokat végzünk. Laboratóriumunk felszereltsége lehetővé teszi minőségi és mennyiségi vérképek mérését, valamint a szervek működési paramétereit is.
Euthanázia
Sajnos eljön az idő, amikor kis kedvencünk élete már nem okoz neki örömet, életét a fájdalom és a rosszullét élvezhetetlenné teszi. Nem lehetünk önzők, hogy saját érdekeink miatt, az Ő elvesztésüktől való félelmünkben ne vegyük ezt észre.